Saturday, May 29, 2010

Barry M cosmetics

Pred kratkim sem naročila nekaj Barry M izdelkov v spletni trgovini ličila.si. Med drugim so se v moji košarici znašli tudi lakec Cobalt Blue, svetleče črtalo za ustnice in oči v roza barvi in čudežna šminka. Na žalost sem doživela reakcijo na zadnja dva izdelka. Po uporabi šminke sem imela pekoč občutek na ustnicah, po testiranju barvice pa se mi je oko solzilo še celi dan kljub temu, da sem izdelek takoj odstranila. Ker nimam izkušenj s preobčutljivostjo na kozmetične izdelke, me je to precej presenetilo. Prepričana sem bila, da izdelkov ne bom več mogla vrniti, vendar so me v spletni trgovini zelo prijetno presenetili in mi v zamenjavo ponudili tri lakce po moji izbiri. Odnos do strank je res odličen in z moje strani si zaslužijo vse pohvale. :)

Couple of days ago I ordered some Barry M cosmetics in online shop from our country called licila.si. Among other stuff I got Cobalt Blue nail polish, shimmering eye and lip crayon in pink and magic lip paint. Unfortunatelly I got an allergic reaction to the last two products. My lips were stinging after I used the lip paint and after I tested the crayon my eye was watering for the whole day despite of the fact I removed the crayon right away. I had no experiences with reactions to make up like this before. I was sure, that I won't be able to return the products, but the people from this online shop were very nice to me and they offered me an exchange - three nail polishes of my choice. They really have great costumer service! :)


Cobalt Blue, umetna osvetlitev. / Cobalt Blue, artificial light.

Na sončku. / In the sun.

Na sledeči fotografiji pa so trije lakci, ki sem si jih dobila v zameno za izdelka, ki mi nista ustrezala. Izbrala sem Mint Green, Pure Turquoise in Red Black.

On the next photo there are three polishes I got as an exchange. I chose Mint Green, Pure Turquoise and Red Black.

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive