Monday, May 31, 2010

Mavala Swinging Colours: 126 Electric GreenI saw this lovely new green nail polish from Mavala and I had to get it ;) I also liked "Flashy Violet" but decided to test "Electric Green" first. The other colors in this collection are Volcanic Orange, Candy Pink, Aqua Blue & Acid Yellow.

Electric Green is quite light, golden green. This is pearl nail polish and I'm not a big fan of pearly or frosty nail polishes in general... This color was just SO pretty so I had to test it :) It's nice but not my favorite, unfortunately. It has a lovely golden flash in sunlight though! I used coats for the picture.

Näin ihanan uuden vihreän lakan Mavalan valikoimissa ja pakkohan se oli saada ;) Pidin kovasti myös lilasta Flashy Violet-sävystä mutta parempi toki ensin testata yhdellä, joten vain Electric Gren lähti mukaani. Kokoelman muut sävyt ovat Volcanic Orange, Candy Pink, Aqua Blue & Acid Yellow.


Electric Green on vaaleahko kullanvihreä. Tämä on Pearl nail polish, yleensäkään en juuri helmiäislakoista pidä... Väri oli kuitenkin niin nätti, että testattava oli :) Ei yltänyt suosikiksi kuitenkaan, lähinnä juuri sen takia kun en tämän tyylisistä helmiäislakasta välitä, vaikka kultainen hohde on varsinkin auringossa melkoisen ihana. Laitoin 2 kerrosta lakkaa kuvaa varten.


Thank you for reading & commenting :)

Nea

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive