Tuesday, May 25, 2010

SJP NYC perfumeThe first perfume EVER I've bought without smelling it first ;) I bought this from airplane and I don't even know why I bought it from Finnair, because their service after sales was terrible (=non-existent) when I had a problem with a product I bought last year :/ I expected this to be very sweet fruity-floral and not very unique scent and that was excatly what it really was :D I still like it, I like to use quite strong scents (oriental or fruity).


The nail polish is Essence 28 Break Through


In fact the bottle of this scent is made of plastic and it's also the packaging, the perfume itself is in glass bottle.

"The notes include mandarin, white osmanthus, strawberry, gardenia, honeysuckle, mimosa, rose, sandalwood, vanilla absolute, rum flavor and creamy musks." from NST

Yep, it is VERY sweet! Are you a fan of Sex in the City? I'm not even a fan but the bottle just looked so cool. LOL

Ensimmäinen hajuveteni IKINÄ, jonka olen ostanut tuoksuttamatta sitä ensin ;) Ostin tämän siis Finnairin koneesta. En oikeastaan tiedä edes miksi tällaisen hairahduksen tein, sillä olen aivan tyrmistynyt "asiakaspalvelusta" jonka sain Finnairilta viime vuonna koskien tuoksua, jossa oli jotain ihme purua joukossa. Pallottelivat minua puhelinnumerosta toiseen, sain aina uuden numeron ja lopulta olikin vain numero, joka ei ollut edes voimassa. Siis jösses! Ja nyt tämän vuoden puolella oli ihan vastaava juttu ystävälläni. Omani vaihtoi lopulta YSL:n maahantuoja, hyvää palvelua onneksi siellä mutta Finnair hommahan tuo olisi ollut.


No mutta takaisin asiaan, oletin tuoksun olevan ällömakea eikä kovin erikoinen ja aika oikeaan osui arvaus :D Mukana on mm. mandariiniä, mansikkaa, mimosaa ja ruusua.
Pullo on kyllä ihana ja varmasti tätä käytän, tykkään todella makeistakin tuoksuista. Värikäs pullo on on itseasiassa muovia ja samalla tuotteen pakkaus ja sen sisällä on lasinen pullo. Toki lasipullo on tarkoitus pitää kotelon sisällä. Hinta tässä 60ml EdT:ssä oli kutakuinkin sama kuin 30ml pullossa maissa, jos en nyt ihan väärin muista, eli noin 35-40€ kieppeillä. Pikkupullo on söpömpi :D

Thank you for reading & commenting :)

Nea

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive